Johnnyn yliopisto vuosissa seurataan Johnnyn elämää Kampuksella. Johnnyn elämä on aivan erilaista kuin Janikan ja Kallen. Johnnyn elämä ei ole yhtä jännittävää kuin hänen vanhempiensa..oikeastaan Johnnyn elämä on täynnä ihastumisia ja suhdekiemuroita. Aina jossain välissä kyllä käydään katsomassa mitä Tuppuraisten perheelle kuuluu. Ensijaksossa selviää, että kuka siellä oven takana sitten olikaan. Nyt siirtykäämme seuraamaan Johnnyn elämää:

644803.jpg

Vihdoin Johnny pääsi yliopistolle. Hän halusi aloittaa kokonaan uuden elämän ja unohtaa kaikki murheet. Johnny muutti aivan Kampuksen ytimessä olevaan asuntolaan. Tämä asuntola oli tarkoitettu varakkaille opiskelijoille. Onneksi Johnny pääsi juuri ja juuri asumaan tähän taloon.

644805.jpg

Johnny valitsi pääaineekseen liiketalouden. Liiketaloudesta oli avoimet ovet melkein kaikkialle. Johnny ottikin sen takia tämän aineen, että tätä kautta hän pääsisi helpoiten aloittamaan musiikkiuransa. Johnny oli aluksi innoissaan opiskelemisesta, mutta tehtyään lopputyön, hänen oli myönnettävä, että opiskelu oli todella raskasta.

644804.jpg

Johnnyn huone ei ollut kummoinen. Oli siellä sänky ja kirjoituspöytä. Opettajat vaativat oppilailta paljon esseitä. Johnnystä tuntui kuin hänen olisi pitänyt koko ajan olla kirjoituspöydän ääressä. Aikaa ei ollut jäänyt paljoakaan muitten simien kanssa tutustumiseen.

644806.jpg

Noniin..Nyt esittelen teille muut "päähenkilöt". Nämä tytöt tulevat vaikuttamaan Johnnyn elämään paljon. He ovat Kampuksen suosituimmat tytöt. He ovat myös varakkaimmat. He ovat aina kolmestaan. Heillä on niin sanottu jengi nimeltään VSK. Nyt kerron heistä tarkemmin.

644807.jpg

Tässä on jengin pomo. Hän on ökyrikkaan näyttelijän, James Smithin tytär, Mira Smith. Mira on oikea pissis. Ulkoa päin Mira on monen mielestä kaunis ja hyvä käytöksinen, mutta ulkokuori voi pettää. Sisältä Mira on itserakas ja kylmä. Jos Miran ihastuksen kohde tykkääkin, vaikkapa hänen kaveristaan, niin Mirasta tulee äärettömän mustasukkainen ja hän haluaa tuhota ihastuksensa ja kaverinsa suhteen. Miran lempiväri on, kuten näettekin Pinkki ja vaaleanpunainen.

644808.jpg

Tässä on toinen jengin jäsen. Hän taas on kuuluisan muotisuunnittelija Hilma Vauhkon tytär Laura Vauhko. Laura haluaa olla aina Miralle mieliksi. Laura on Miran kanssa aina samaa mieltä. Ulkoa päin hän näyttää vaikeasti tavoiteltavaa ja herkkää, mutta sisältä hän on kuin pikkulapsi, joka suuttuu kaikesta. Hänen lempivärinsä on Pinkki niinkuin Mirallakin, mutta myös ruskea ja musta.

644809.jpg

Ja sitten kolmas ja viimeinen jengin jäsen. Hän on rikkaan autojen valmistajan Mauno Kuusiston tytär Kiira Kuusisto. Kiira on täysin erilainen kuin Mira ja Laura. Kiira uskaltaa sanoa oman mielipiteensä asioista. Hän on normaali, eikä esitä vieraiden läsnäollessa. Kiiran lempiväri on punainen.

644811.jpg

Johnny oli tavannut tytöt jo toisena päivänä. Hän ei ollut tutustunut heihin ollenkaan, mutta näki heitä usein asuntolassa. Tytöt tavallisesti keskustelivat asuntolan ruokalassa. "Voi kato ny! Eiks ookki tosi söpö poitsu!" Mira kikatteli. "Namss! Näyttää hyvältä." Kiira ja Laura sanoivat. "Mut hei tytöt. Te ette sit ala flirttailee ton kaa! Se on varattu mulle! Jos flirttailette sen kaa nii meijän ystävyys on kokonaan ohi! Ymmärrättekö?!" Mira sanoi ilkeästi. "No okei.." Laura lupasi, mutta Kiira oli hiljaa. Kiirakin halusi tuon komean uroksen itselleen, mutta pelkäsi, että Mira lopettaisi heidän ystävyytensä.

644812.jpg

Kello näytti 23.14. "Hei tytöt mennäänks jo nukkuun?" Mira sanoi. "Okei" Laura sanoi. Kiira nyökkäsi. Niinpä he nousivat tuoleistaan ja lähtivät kohti huoneitaan. Johnny lähti tyttöjen perässä kohti omaa huonettaan. Hän käveli noin 2 metrin päässä tytöistä. Sitten hän huomasi, että yhdeltä tytöistä irtosi rannekoru ja se putosi maahan. Tyttö ei huomannut mitään vaan jatkoi kävelemistä.

644813.jpg

"Hei oota! Sulta putos jotain!" Johnny huusi tytön perään. Tyttö kääntyi ja tuli Johnnyn luokse. "Oih rannekoruni! Kiitos, että löysit sen!" Tyttö ilakoi. Vasta nyt Johnny huomasi kuinka kaunis tyttö oli. "Ai niin! Minun nimeni on muuten Kiira. Kiira Kuusisto" Tyttö sanoi "Entä sinun? Ja mitä minun pitäisi antaa sinulle kiitokseksi?" "Öö..Minun nimeni on Johnny Tuppurainen. Ja tuota..Lähtisitkö kanssani ulos..öö..vaikka kahville?" Johnny sai sanotuksi. "No kyllä se varmaan käy" Kiira sanoi ja tökkäsi Johnnya hellästi rintaan. Siitä Johnny valahti aivan veteläksi. kun kiira oli kadonnut omaan huoneeseensa, niin Johnny lähti omaan huoneeseensa.

644815.jpg

Seuraavana aamuna Johnny lähti Kampuksen kahvilaan. Kiira oli luvannut tulla sinne aamulla. Johnny huomasi olevansa suosittu tyttöjen keskuudessa. Aina kun tytöt näkivät hänet he joko muuttuivat punaisiksi, rupesivat kuiskimaan keskenään tai vaan kertakaikkiaan "pyörtyivät".

644816.jpg 

Johnny tapasi Kiiran kahvilassa ja he päättivät mennä yhdessä pelaamaan biljardia. "Osaatko varmasti? Voin opettaa..Olenhan aikamoinen pelimies." Johnny sanoi nauraen ja vinkkasi silmää. "Vai, että oikein pelimies..Annahan kun äitis näyttää kuinka biljardia pelataan." Kiira sanoi.

644818.jpg

"Varo ettei kyns katkee" Johnny sanoi ivallisesti ja nauroi. "Hei! En ole kuule niin pissis kuin luulet!" Kiira sanoi. "Katos tätä!" Kiira sanoi ylpeästi ja laukoi 5 palloa pussiin. "WOU! En uskonut, että olisit näin hyvä!" Johnny sanoi hämmentyneenä. "On paljonkin mitä et tiedä minusta" Kiira sanoi pilke silmäkulmassa. "Pitää kait ottaa selvää.." Johnny sanoi virnistäen.

644820.jpg

Harmi vaan etteivät Johnny ja Kiira huomanneet, että Laura ja Mira olivat tulleet samaan kahvilaan ja nyt he huomasivat, että Kiira oli flirttailemassa Johnnylle. "Miten hän saattoi tehdä tämän minulle!" Mira sanoi. "Tämän hän saa vielä maksaa!" Mira sanoi ja loi uhmakkaan katseen Kiiraan. "Olen samaa mieltä! Kosta hänelle oikein kunnolla! Kehtasikin rikkoa lupauksen!" Laura sanoi ja nyökytteli päätään.

644821.jpg

"Pöytä on katettu" Johnny sanoi Kiiralle ja saattoi tämän pöytään. "No onko sinulla ollut hauskaa?" Johnny kysyi. "Todella! Otetaan joskus uudestaan!" Kiira sanoi ja toi kättään pöydässä lähemmäs. "Joo. Käy se." Johnny sanoi ja tarttui Kiiran käteen. heihin kumpaankin levisi ihana onnellisuuden tunne.

644822.jpg

"Tuota..Haluaisitko maistaa tätä?" Kiira kysyi. "Ehdottomasti!" Johnny sanoi. Pian Kiira jo työnsikin haarukalla ruokaa Johnnyn suuhun. "Tämä on hyvää!" Johnny sanoi. "Niin..mutta eikö tämä ole parempaa?" Kiira sanoi ja tuli lähemmäs Johnnya. Johnnykin nojautui lähemmäs..aivan kohta he suutelisivat...Kuitenkin yhtäkkiä Kiira nojautui taakse. "Mitä nyt?" Johnny ihmetteli. "Ei mikään, mutta lasku täytyy maksaa.." Kiira sanoi. Ei Kiiraa oikeasti huolestuttanut lasku vaan hän oli juuri äsken nähnyt Miran ja Lauran.

644823.jpg

"Nyt on lasku maksettu!" Johnny sanoi. Johnny pysäytti Kiiran juuri ennen ovea. "Kuule Kiira..Minusta sä oot mahtava mimmi..Tykkään susta!" Johnny sanoi ja suuteli Kiiraa. Aivan ihana tunne levisi koko vartaloon. Olikohan se rakkautta? No aivan varmasti!!

644824.jpg

Johnny hyvästeli Kiiran ja lähti takaisin asuntolaan. Samassa jo Mira huökkäsi kuin äkäinen korppikotka Kiiran kimppuun. "ETKÖ SINÄ MUISTA, ETTÄ SE POIKA ON VARATTU MINULLE! SINÄHÄN LUPASIT! MITEN KEHTASIT PETTÄÄ MINUT?!" Mira huusi. "No en minä! Hän itse pyysi!" Kiira puollustautui. "SELI SELI!! OLET JOTENKIN VAIN NOITUNUT POJAN TYKKÄÄMÄÄN SINUSTA! KUNHAN HÄN TAJUAA JUONESI, HÄN RAKASTUU MINUUN JA HEITTÄÄ SINUT HUNNINGOLLE!" Mira sanoi ja käveli Laura kintereillään ulos kahvilasta. Kiira seisoi jähmettyneenä paikallaan.

644825.jpg

Asuntolalla Kiira oli yrittänyt selvittää tilannetta. Mutta aina kun hän tuli jonnekkin missä Mira ja Laura olivat he lähtivät pois. Kerran hän oli saanut Miran kiinni ja pakottanut tämän puhumaan, mutta Mira oli vain sanonut ettei halunnut olla enää koskaan Kiiran kanssa kaveri.

644826.jpg

Kiira oli tehnyt päätöksen. Hän kutsui Johnnyn luokseen eräänä lämpimänä syksypäivänä. "Kuule Johnny. Minun pitää kertoa sinulle jotain.." Kiira sanoi. "Niin? Olen kuulolla." Johnny sanoi hymyillen. "Tuota..ööhh..Tämä on vaikeaa mutta..mutta." Kiira sanoi ja hänen poskilleen valui kyyneleitä. "No mikä nyt on?" Johnny kysyi. "Me ei vaan voida jatkaa tätä meidän suhdetta..Haluan saada Miran ja Lauran takaisin kavereikseni..Se ei onnistu jos me olemme yhdessä.." "Mutta..Kiira!" Johnny yritti sanoi, mutta Kiira painoi viileän sormensa Johnnyn huulille. Kiira suuteli Johnny hellästi. Sen jälkeen hän kääntyi pois.

644827.jpg

"Näkemiin Johnny!" Kiira sanoi ja katosi nurkan taakse.

 

Juup..Tässä oli sitten Johnnyn elämästä =) Kommenttia saa laitaa ja risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita! :D