Noniin..nyt sain vihdoinkin tehtyä jatkoa. Sen takia en ole kerennyt jatkoa väsätä, koska olin yhden viikon leirillä ja sen jälkeen lähdimme matkalle. Tulin vasta paripäivää sitten kotiin. Enkä muutenkaan viitsi kesälomaani hukata koneella istuskelemiseen. Kumminkin olen nyt saanut tehtyä jatkoa. Viime osassa sanoin, että tässä osassa katsottaisiin, mitä Janikalle ja Kallelle kuuluu, mutta päätinkin tehdä tämän osan Johnnysta. Elikkäs viime osassa siis Johnny meni yliopistoon ja sai monien tyttöjen sydämen tykyttämään. Hän törmäsi kolmeen Kampuksen suosituimmista ja rikkaimmistä tytöistä. Nyt tässä osassa ollaan joulu tunnelmissa...Olkaapa hyvät:

770936.jpg

Mira ja Laura olivat ottaneet Kiiran takaisin jengiinsä. "Voi kiitos, kiitos, kiitos!" Kiira oli kiitellyt moneen kertaan. "Ei kestä! Unohetaa kaikki. Mehän ollaa bestiksii!" Mira ja Laura olivat hokeneet. Niinpä he taas hengailivat tavalliseen tapaan kolmistaan. Kiira oli edelleen tulisesti rakastunut Johnnyyn samoin Johnny Kiiraan.

770955.jpg

Jouluaatto oli jo viikon päästä, eikä lunta ollut satanut lainkaan. "Nyyh! Mitenkä Joulupukki oikein pääsee tänne porollaan, jos ei sada ollenkaan lunta?" Mira voihki itselleen. "Täh? Uskotsä joulupukkiin?!" Laura huudahti. Silloin Mira havahtui ajatuksistaan. "Mitä! No en tietenkään! lapsethan siihen uskoo!" Mira sanoi. "Okei..No tuu mennään sisälle." Laura sanoi ja lähti kohti ulkoovea. "Isii! äitii! Nyt Joulupukki ei voi tuoda mulle sitä Ballerina nukkee, jota mä oon toivonu jo iätajat." Mira ajatteli itsekseen.

770959.jpg

Johnny opiskeli hyvin ahkerasti. Hän halusi päästä loppukokeesta hyvillä arvosanoilla. Hän viettikin suurimman osan ajastaan oppikirjojen parissa.

Oli enää yksi päivä jouluaattoon. Tänään suoritettiin loppukokeet.

770962.jpg

Kokeet menivät todella hyvin. Johnny ja Kiira saivat kummatkin parhaan mahdollisen arvosanan. He päättivät juhlistaa menestystään shamppanja lasillisella. "Onnea!" He sanoivat kittasivat juomaa. "Pidätkö noista koristeista joita me olemme tehneet?" Kiira kysyi. "Joo ne on todella...todella kivoja!" Johnny sanoi. "Ai..no kiva jos tykkäät."Kiira sanoi ja hymyili lempeästi.

770966.jpg

Johnnylle tuli pahaolo, kun hän näki joidenkin pusuttelevan mistelin alla. Hän olisi niin kovasti tahtonut olla samassa tilanteessa Kiiran kanssa..mutta oliko hänellä enää mitään mahdollisutta Kiiraa kohtaan?

770967.jpg

Viimein saapui odotettu jouluaatto. "Mmm..Ihanaa kun on joulu!" Laura sanoi ja mätti jouluruokaa suuhunsa. "Sanos muuta." Mira sanoi. "Mutta entäs se joulupuk..Tai siis."Mira sanoi ja punastui hivenen. "Ajattelin, että voisimme lähteä tänään bilettämään."Kiira sanoi ja katsoi muita. "Tuohan on hyvä idea! Mennään vain! Vai mitä sanot Mira?" Laura sanoi hilpeästi. "Mikäpä siinä." Mira sanoi.

770969.jpg

Aterian jälkeen he menivät aulaan joulukuusen juurelle. "Hyvää joulua!" He sanoivat antaessään lahjoja toisilleen. "Noniin! Nyt kun lahjat on jaettu, voisinkin soittaa taksin, jotta voimme lähteä."Laura sanoi reippaasti.

770973.jpg

20 minuutin kuluttua nuoret bailasivat villisti yökerho Arkussa. "Wuhuu! Mahtava meno!" Laura huusi innoissaan. Johnny oli ensimmäistä kertaa yökerhossa ja hän oli siitä aivan innoissaan. Johnnya houkutteli kovasti baaritiski, mutta päätti lykätä sitä vähän myöhempään.

770974.jpg

Laura ja Mira olivat niin musiikin lumoissa, etteivät ollenkaan huomanneet, että Johnny oli juuri näyttänyt Kiiralle nurkassa olevaa sohvaa vinkaten salaperäisesti silmää. Niin he lähtivät "hiljaa" sohvan luokse.

770978.jpg

He istuivat sohvalle ja samantien Johnny kaappasi Kiiran syliinsä ja kaatoi tämän hellästi sohvalle. "Olen halunnut tätä niin pitkään" Johnny sanoi. "Niin minäkin." Kiira sanoi ja suutelivat ja suutelivat. "Entä jos Mira näkee?" Kiira kysyi huolestuneena. "Tuskin näkee. Nautitaan nyt toisistamme."Johnny sanoi ja painautui enemmän Kiiran päälle.

770979.jpg

Mira oli huomannut, että Kiira ja Johnny olivat kadonneet tanssilattialta. Mira lähti etsimään heitä. Yhtäkkiä Mira kuuli moiskauksia ja meni katsomaan mistä oli kyse. "EI VOI OLLA TOTTA! ÄRRHH!" Mira mietti katsoen edelleen kuinka Johnny oli Kiiran päällä kuin pannukakku. "Nyt tästä saa tulla loppu!" Mira puhisi. Sitten hän sanoi kovaan ääneen:"Missähän ne Johnny ja Kiira ovat?" Heti tuon kuultuaan Kiira ja Johnny irtautuivat toisistaan. "Ai hei Mira! Mennäänkö baaritiskille? Tai sinä ja Johnny voitte mennä. Minun pitää mennä vessaan." Kiira sanoi ja lähti kiireesti vessoille.

770982.jpg

"Tässä Johnny! Tämä on hyvää." Mira sanoi ilkikurisesti hymyillen. Johnny kittasi sen suoraan kurkkuun. Mira antoi Johnnylle lisää ja lisää. Pian Johnny oli hirmuisessa kännissä. Mira päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen. "Tule Johnny! Mennään ottamaan valokuvia." Mira sanoi ja otti Johnnya käsikynkästä.

770984.jpg

"Eikä!" Johnny sanoi ja riuhtaisi hätensä pois. "Viellaäö ykst!" Johnny örvelsi. "Eikun nyt mennään!" Mira sanoi topakasti ja otti tiukasti Johnnyä kädestä ja talutti tämän valokuvauskoppiin.

770988.jpg

Kiira oli juuri tullut vessasta, kunnes kuuli ihmisten huutoja valokuvauskopin luota. Kiira meni katsomaan, mikä veti puoleensa noin paljon ihmisiä. "Hyvä hyvä! Näytä sille miehen otteet!" Joku huusi väkijoukosta. Viimein verho aukesi ja sieltä paljastui.."JOHNNY! Mi-mitä tämä on?" Kiira kysyi. Johnny ei vastannut vaan veti Kiiran sivummalle. "Se oli mahtavaö" Johnny sanoi humaltuneena. "Voidaan joskus kökeilla" Johnny sanoi naurahtaen.

770993.jpg

"Miten sinä saatoit! Etkö rakasta minua?" Kiira kysyi itkien. "Rakastaön sinyä" Johnny sanoi silmät vinksallaan. "Sinä ällötät minua todella! En olisi ikinä uskonut! LUULIN, ETTÄ OLISIT USKOLLINEN!!" Kiira sanoi huutaen. "Kiira..!" Johnny aloitti.

770995.jpg

"Minua ei KIINNOSTA! Te kaikki miehet olette samanlaisia! Inhottavia.." Kiira sanoi ja viskasi drinkkinsä Johnnyn naamalle. "Sikoja! Kunpa en olisi koskaan tavannutkaan sinua! Sinä olet niiin! ÄRHHR!" Kiira sanoi silmät punaisina itkemisestä.

770997.jpg

"Johnny. Toivon, ettemme enää ikinä tapaa tulevaisuudessa! Saat olla aivan rauhassa monien tyttöjen kanssa! Ja turha myöskään yrittää puhua minulle! En nimittäin aio enää kuunnella juttujasi!...Meidän suhteemme päättyy tähän!" Kiira sanoi ja juoksi itkien ulos...

770998.jpg

Kylmään talviyöhön. Kiira käveli kotiin suolaisten kyynelten valuessa hänen poskiansa pitkin.

 

Tässäpä oli tämä osa. Kiitos kaikista kommenteista mitä olette lähettäneet :) Eräs lukija oli laittanut hyvän kommentin, jossa hän ehdotti, että olisin laittanut puhe repliikit silleen erikseen. En tehnyt näin, koska tulostan tämän tarinan ja näyttäisi tyhmältä jos yhtäkkiä puherepliikit olisivat kirjoitettu erilailla kuin edelliset :D Eli nyt vaan sitten kommentoimaan! :D