Nyt pääsette vihdoinkin lukemaan 10:ttä osaa :) Viime jaksossa Joel saapui takaisin perheensä luo ja kertoi katoamisestaan. Pääsevätköhän Tuppuraiset jo vihdoin eroon kaikista kummajaisita ja kauheista tapahtumista? Valitettavasti eivät. Lisää yllätyksiä on jälleen luvassa. Olkaapa hyvä osa 10:

924762.jpg

"Mahtavaa! Tottakai minä tulen!" Johnny sanoi riemuissaan puhelimeen. "Äläs nyt höpsi äiti! Olen varma päätöksestäni ja se pitää. Ei minua enää kiinnosta olla täällä. Lisäksi Henkka sanoi, että muutakin kautta pääsen uralleni" Johnny vakuutteli. "Älä huoli. Olen jo iso poika." Johnny nauroi. "Selvä nähdään sitten!" Johnny sanoi ja sulki puhelimen.

924764.jpg

Johnny näpytteli uuden numeron ja laittoi luurin korvalleen. "Johnny Tuppurainen täällä päivää. Voisinkohan puhua Lehtorin kanssa?" Johnny kysyi topakasti. "Soitan sellaista asiaa, että haluaisin keskeyttää opintoni.""Ja olen varma päätöksestäni. Pyytäisin vielä, että tilaisitte minulle saman tien taksin, sillä minulla on kiire pikkuveljeni 4-vuotis juhliin." Johnny sanoi. Lopetettuaan puhelun hän haki laukkunsa huoneestaan ja pakkasi siihen kirjoituspöydällään olevat kirjat. Keskeneräiset esseet hän heitti matkan varrella metalliseen roskakoriin.

924765.jpg

Pian taksi köröttelikin pihalle ja Johnny hyppäsi sen kyytiin. Samaan aikaan sievä tyttö juosta kopisteli taksin viereen, juuri kun taksi alkoi hiljaa kiihdyttää eteenpäin. Johnny katsoi sivu peilistä, kuinka tytön silmistä valui kirkkaita kyyneleitä. "Hei sitten Johnny!" Tyttö niiskaisi...

924766.jpg

Nyt esittelenkin teille Tuppuraisten uuden tulokkaan. Kalle ja Janika olivat päättäneet hankkia vielä yhden lapsen. He olivat laittaneet alulle tämän pienokaisen melkein heti Johnnyn lähdön jälkeen. Tämä Pikku ukko on nimeltään Jeremy. Jeremy on aika saman näköinen kuin veljensäkin.

924767.jpg

"Vihdoinkin koko perhe on koolla." Janika myhäili tyytyväisenä. Kalle ei sanonut mitään, vaan pisteli tauotta kakkua suuhunsa. "Mitäs täällä on poissa ollessani oikein tapahtunut?" Johnny kysyi samalla kun syötti Jeremyä. Janika kertoi kaiken Joelin ilmestymisestä ja Jeremystä. Hän myös kertoi kaikki Kaunialan juorut mm. sen, että Tapio Mukavainen sai salarakkaansa, siivooja Katrin kanssa lapsen ja Katri on nyt yksinhuoltaja äiti.

924768.jpg

Eräänä viileänä kesäiltana Johnny vei roskia ulos. Hän katsoi kadulle ja näki tumman hahmon kävelevän hänen luokseen. Hahmo käveli hitaasti lähemmän, kunnes sen kasvoille osui valo ja Johnny näki, että tulija oli Kiira. "Kiira! Mitä ihmettä sinä täällä teet?!" Johnny sanoi hieman vihaisesti. Häntä ärsytti vieläkin Kiiran käytös baarissa. Ei Johnny ollut mikään Kiiran aviomies.

924769.jpg

"Jos tulit tänne vain saarnaamaan, niin en aijo kuunnella ja voitkin sitten saman tien häipyä." Johnny äyskäisi. "E-en tu-tullut tänne saarnaamaan."Kiira änkytti. "Ai.."Johnny sanoi hämmästyneesti. "Tulin oikeastaan pyytämään sinulta anteeksi. En olisi saanut ärjyä sinulle niin..Emmehän edes ole yhdessä..." Kiira sanoi katsoen maahan.

924770.jpg

"Olet oikeassa. Saat tämän kerran anteeksi..." Johnny sanoi. Kiira katsahti Johnnyyn ja hänen kasvoilleen levisi hymy. "Kiitos Johnny." Kiira sanoi ja katsoi Johnnya syvälle silmiin....syvälle....."Voi ei nuo silmät.." Johnny mietti haltioituneena.

924771.jpg

Johnny ei voinut estää itseään vaan meni Kiiran luo ja suuteli tätä pitkään. "Annathan minulle kaikki tyhmät temppuni?" Johnny kuiskasi. "Tottakai." Kiira sanoi. Siinä he sitten olivat uudelleen rakastuneina.

924772.jpg

Pian he olivatkin jo porealtaassa. "Kiira...Olen onnellisin mies maailmassa kun saan olla kanssasi. Tuota..ööhh..Minä...Minä.."Johnny änkytti. "Niin?" Kiira kysyi. "Minä rakastan sinua!" Johnny melkein huusi. "Niin minäkin sinua." Kiira sanoi. (pus pus) ;)

924773.jpg

"Minulla on sinulle vielä muutakin asiaa..."Johnny sanoi kesken hellän hetken. "Mitä?" Kiira uteli. "Sanon sen sinulle sitten sisällä." Johnny kuiskasi salaperäisesti Kiiran korvaan.

924774.jpg

Sisälle päästyään, Johnny polvistui Kiiran eteen ja sanoi:"Kiira...En halua enää ikinä olla sinusta erossa. Joten nyt kysynkin sinulta, että....Tuletko vaimokseni?" Johnny sanoi ja avasi kauniin tummansinisellä sametilla päällystetyn rasian. "Voih..Kyllä tulen!" Kiira kiljaisi itkien.

924776.jpg

"Voi Johnny! Tämä on niin kaunis." Kiira sanoi ja ihasteli sormustaan. "Hyvä, että pidät siitä. Äiti auttoi valitsemaan." Johnny sanoi iloisesti. "En voi vielä jäädä luoksesi. Sillä minulla on vielä opinnot kesken. Mutta heti kun valmistun, minä lupaan tulla luoksesi!" Kiira sanoi. "Selvä. Kyllä minä jaksan odottaa." Johnny sanoi hymyillen. "Tule. Vien sinut kotiin." Johnny sanoi ja he lähtivät yhdessä Johnnyn autolla kohti Kampusta.

924780.jpg

Aika kului nopeasti. Jeremykin oli kasvanut lapseksi. "Kuulkaapas pojat. Kello näyttää jo aika paljon, joten eiköhän lähdetä nukkumaan." Janika sanoi vilkaistuaan nopeasti kelloa. "Selvä..Hyvää yötä!" Pojat sanoivat jä lähtivät yläkertaan. Janika sammutti television ja lähti Kallen kanssa yhtä matkaa kohti makuuhuonetta.

924782.jpg

Kalle ja Janika päättivät olla hieman tyynysotaa. "Hei, teijänki pitää mennä nukkumaan jos meijänki täytyy!" Jeremy sanoi topakasti ja katsoi kulmat kutrussa vanhempiaan. "Tuo on kyllä totta." Janika sanoi ja antoi pusun Jeremylle. Sitten kaikki katosivat omiin huoneisiinsa.

924784.jpg

Kun kaikki olivat nukkumassa, kuului portaista narinaa. Joku oli tullut taloon ja käveli nyt hiiren hiljaa rappusia pitkin kohti yläkertaa. "UuuUuuUuuuUuu" Jokin ulisi käytävässä. Kuka ihme uskalsi tulla yöllä häiritsemään Tuppuarsia ja minkä takia?

924785.jpg

Jeremy oli kuullut ulinan ja hän nousi unen pöpperöisenä sängyllään istumaan. "UuuUuuUuu" Ulina kuului entistäkin lähempänä. Jeremy avasi hitaasti silmänsä ja näki jonkun seisovan hänen sänkynsä vieressä.  hän säikähti ja nousi salaman nopeasti ylös.

924787.jpg

Jeremy näki vilaukselta kuinka joku käveli hitaasti huoneesta pois. Jeremyn sydän tykytti todella lujaa.

924790.jpg

"ÄÄÄKK!" Jeremy huusi. "Mikä ihme se oli?" Jeremy mietti. "Ehkäpä aave?" Tämä ajatus pisti Jeremyn ihon kananlihalle.

924791.jpg

"Voi ei mitä minä teen? Entä jos se vaanii minua?" Jeremy mietti peloissaan. "Miten minä voin nukkua? Sehän voi vaikka kuristaa minut yöllä tai jotain" Jeremy melkein itki pelosta. "Tämä on pakko selvittää. Tämä ei voi jatkua!" Jeremy tuumi ja rynnisti alakertaan etsimään sitä jotakin....

 

Tässäpä oli 10 osa. Tais olla hieman mauton :/ ainakin omasta mielestäni :) Kommenttia! :D